06 - 46204526

Wendy Kwekkeboom

Na zo’n 10 jaar in verschillende fitnesscentra te hebben gewerkt weet ik dat mijn passie ligt bij het geven van trainingen en het behalen van doelstellingen.

Al van jongs af aan heb ik veel gesport. De keus om naar het CIOS (Centraal Instituut Opleiding Sportleiders) te gaan verbaasde dan ook niemand. Met veel plezier heb ik deze opleiding gevolgd en behaald.
Op het moment van afstuderen begon eigenlijk ook de periode van voedingshypes en personal trainers. Het vak personal trainer was niet meteen mijn ambitie, maar de combinatie van voeding en sport leek mij wel interessant. Ik ben verhuist naar Amsterdam om daar de opleiding Voeding en Diëtetiek te volgen. Na 4 jaar hard studeren was daar ook mijn HBO-diploma. Toch kon ik alle opgedane kennis niet meteen in de praktijk brengen. Ik wist niet zo goed welke richting ik op wilde. Tijdens de studie waren er eigenlijk duidelijke richtingen naar thuiszorg, ziekenhuis, eigen praktijk of industriële kant. Hier kon ik mij totaal niet in vinden.
 Ik ben na deze studies fulltime gaan werken in de sport en heb daar meerdere cursussen en opleidingen gevolgd voor o.a. BodyPump, BodyBalance, BodyStep, BodyShape, BodyAttack, Bootcamp en management trainingen.

Hetgeen waar ik voor werkte in de fitnesscentra, mensen helpen en begeleiden naar hun doelstelling, werd steeds lastiger. Ik kreeg steeds minder tijd en de mensen die ik had gesproken bij een intake gesprek zaten 4 weken later bij een collega voor een voortgangsgesprek.

Begin 2012 heb ik de keus gemaakt om te kiezen wat ik het allerliefst doe; Sporten met mensen die hier zelf bewust voor kiezen en die mijn kennis goed kunnen gebruiken. De opleidingen, de ervaring en mijn ambitie om samen met jou te werken aan jouw doelstelling maken mij tot Lifestyle Coach Plus.
 Bij 99% van de doelstellingen die mensen maken is de balans tussen voeding en sport cruciaal. Afhankelijk van jouw doelstelling kan ik je op beide gebieden adviseren. Stap voor stap werken we aan je doelstelling. Dit zorgt ervoor dat je niet tijdelijk je doelstelling behaalt, maar voor de rest van je leven!

Wendy Kwekkeboom