06 - 46204526

Lifestyle Coach Plus heeft een nieuwe naam

We gaan verder als OUTT: Outdoor Training Twente,
de vertrouwde trainingen in een nieuw jasje!

Bootcamp

Oldenzaal

Bootcamp Oldenzaal

Heb jij zin om lekker in de buitenlucht te sporten? Tijdens de Bootcamp in Oldenzaal en Denekamp gaan we joggend de natuur in en stoppen bij bankjes, hekjes, bomen, grasvelden etc om krachtoefeningen uit te voeren.

We trainen in kleine groepen zodat de trainers weten wie je bent en rekening kunnen houden met eventuele blessures of andere persoonlijke voorkeuren.

Een bootcamp training wordt door onze trainers voorbereid en zal elke keer anders zijn. De ene keer is de training meer gericht op kracht en de andere keer op ; – Uithoudingsvermogen, snelkracht, duurkracht, techniek of co├Ârdinatie.

Wanneer kan ik meedoen met Bootcamp?

De beginners Bootcamp is zeer makkelijk instapbaar. Kun jij 400meter (1x rondje atletiekbaan) ┬árennen (geen sprint)? Kom dan met ons meedoen en wie weet kun je over een paramaanden aansluiten bij de “gewone” bootcamp.

Om mee te kunnen doen met de Bootcamp is een basisconditie vereist. Kan jij 2 km aan 1 stuk joggen? Dan kan je meedoen! Lukt dat nog niet, kom dan eerst meedoen met de circuit training of de beginners bootcamp.

Lestijden en Locaties: