06 - 46204526

Personal Training

Je kan verschillende redenen hebben om samen met een personal trainer te gaan trainen. Je wilt niet trainen in een groep, je hebt eigenlijk geen idee wat je in het fitnesscentrum aan het doen bent of je hebt hulp nodig bij het opstellen van een trainingsprogramma om zo snel mogelijk je doel te bereiken.

We kunnen op verschillen de locaties in Oldenzaal en omgeving trainen. Zowel binnen in een sportschool als buiten in de parken. Afhankelijk van jou doelstelling trainen we met verschillende materialen. Wanneer we buiten trainen is er de mogelijkheid om met  materialen te trainen die we onderweg tegenkomen zoals bankjes, muurtjes en bomen. Of we nemen materialen mee en trainen met bijvoorbeeld de TRX, boksspullen, losse gewichtjes of elastieken.


Personal training


1 op 1 training waarbij jij alle aandacht krijgt en zo verzekerd bent van de juiste training en aanwijzingen om jou doelstelling te behalen.


Small group training

Trainen met 2, 3 of 4 personen. Nog steeds krijg jij voldoende aandacht maar train je wel gezellig samen met je vrienden.


Vraag een vrijblijvend gesprek aan om te bespreken wat je plan gaat worden.

Contact