06 - 46204526

Cursus Voeding & Vitaliteit

In een wirwar van voedingshypes en adviezen van gezondheidsgoeroes leren wij je om in te schatten wat waarheid is, en wat bij jou past. Wat werkt voor jou, en waarom! 

In 4 workshops van 1,5 uur leren wij je wat voeding is, en waarvoor je lichaam de verschillende voedingsstoffen nodig heeft.

Koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en vocht. Ze vervullen allemaal belangrijke functies in je lichaam. Maar waar zitten ze precies in? En welk voedingsmiddel bevat de juiste hoeveelheden? Na elke workshop krijg jij een beter inzicht in je eigen voedingspatroon. Je leert om stap voor stap jou voedingspatroon aan te passen aan een gezonde leefstijl die bij jou eigen doelstelling past.

Of je nou wilt afvallen, fitter op wilt staan, sterker wilt worden, een beter herstel bij ziekte of na training. Voor elke doelstelling is een gezond voedingspatroon van belang.

Daarnaast vertellen we je ook op welke manier je het meest optimaal kunt trainen, afhankelijk van je doelstelling.

En als je dan alles weet, hoe pas je dat dan toe in je eigen (drukke) leven? In de laatste workshop  geven we tips en trucs zodat je zelf aan de slag kan met je nieuwe gezonde voornemens.

Eerst volgende cursus zal plaatsvinden in Juni. 

(4 aansluitende workshops)

De kosten bedragen €99,-

Je kan je opgeven voor de workshops die staan ingepland, of je kan met vrienden/familie de workshops bij jou thuis aanvragen. (minimaal 5 personen)

Interesse? Neem contact op.